Áthívtad a barátaid, de nincs sok időd a konyhában? Spontán bulit szerveztél és gyorsan, egyszerű ételeket szeretnél tálalni? Mutatjuk a leggyorsabb előételeket.
A sorozat első részében egy olyan könnyű ínyencséget hoztam nektek, amely mindig nagy sikert arat.
Fetás mártogatós

Hozzávalók
- 150 g feta sajt
- 200 g krémsajt
-
2 ek. olívaolaj
-
1 gerezd fokhagyma
-
1 db piros kápia paprika
-
3 db sárgarépa
-
fél uborka
Elkészítés
A sajtokat, az olívaolajat, és az összenyomott fokhagymát
egy tálba tesszük és egy villa segítségével jól összekeverjük.
A zöldségeket - ha kell - meghámozzuk és gerezdekre vágjuk
úgy, hogy jól lehessen majd velük a sajtkrémben mártogatni.

Ha elkészültünk a szeleteléssel, már tálalhatjuk is.
Fotók: Parrag Zsófia