Ilyen egy tökéletes vendégváró falat: szaftos, tojáskrémmel töltött tortilla tekercs, ami minden falatnál mosolyt csal az arcodra! Kényeztesd magad ezzel a könnyű és ízletes finomsággal, ami gyorsan elkészül és főszereplője lehet a napodnak!
Hozzávalók
4 db tortilla lap
4 db tojás
2 evőkanál majonéz
1 evőkanál mustár
Só, bors ízlés szerint
50 g vaj (puha, szobahőmérsékletű)
1/2 db lilahagyma (finomra vágva)
1 db paprika (opcionális)

Elkészítés
Főzd keményre a tojásokat kb. 10 perc alatt. Miután kész,
tedd hideg víz alá, majd óvatosan hámozd meg. A főtt tojásokat tedd egy tálba, majd villával jól törd
össze,vagy használhatsz tojásszeletelőt is. Add hozzá a vajat, a majonézt, a
mustárt és a hagymát. Ízesítsd sóval és borssal. Végül alaposan keverd össze,
amíg krémes állagot nem kapsz.

Tedd a tortilla lapokat egyenletesen egy tiszta felületre.
Oszd el a tojáskrémet a tortilla közepén, ha szeretnél most tedd bele a
paprikát, majd kicsit hajtsd be a széleket, és tekerd fel szorosan a tortillát.

Vágd a tekercseket félbe, vagy akár kisebbekre is, majd
tálald őket. Ha szeretnél tegyél a tetejére friss petrezselymet vagy
zöldhagymát.
Jó étvágyat kívánok!
Fotó, recept: Parrag Zsófi