Unod már az ismétlődő ízeket és vágysz valami finomságra? Hirtelen betoppant pár vendég, vagy előre megbeszéltétek, de nem volt időd művészkedni a konyhában? Újabb tippekkel jövünk!
Sorozatunk második részében az olaszok egyik nagy kedvencét hoztam el nektek, amely pont olyan nagyszerű, amennyire egyszerű.
Bruschetta
Hozzávalók
-
250 g koktélparadicsom
-
2 gerezd fokhagyma
-
bazsalikom
-
oregánó
-
2 ek. olívaolaj
-
1 bagett
-
egy csipet só
Elkészítés
A paradicsomot vágjuk negyedekre, a fokhagymát pedig nyomjuk
össze. Tegyük az összes hozzávalót egy tálba és keverjük jól össze.
A bagettet
szeleteljük fel és pirítsuk meg. Végezetül helyezzük rá a pirítósra a
paradicsomot.
A díszítéshez mozzarellát
és bazsalikomlevelet használtam.
Jó étvégyat hozzá!
Fotók: Parrag Zsófia